Weber barbecue demonstraties

Sinds 2007 zijn wij helemaal Weber “minded”. Vanaf het moment dat wij onze eerste barbecue demonstratie verzorgden op een 57cm Weber briketten barbecue, kan de liefde niet meer stuk.

Inmiddels hebben wij diverse trainingen gehad, van zowel onze friese TV kok Reitze Spanninga, als wel van 2 sterren meesterkok Ron Blauw en zijn team. Wij zijn partner van Weber en staan bij Weber op de site als demokoks. U kunt ons inhuren voor het verzorgen van een Weber barbecue demonstratie in uw bedrijf.

Hiermee verhoogt u de aandacht voor het barbecue assortiment, er komt extra beleving op de vloer vooral door de zomerse geuren en lekkere hapjes, wij laten de nieuwste accessoires en diverse bereidingswijzen zien en uiteraard zullen wij trachten uw omzet te verhogen! Wij werken volgens het door Weber samengestelde “democoncept”. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze beschikbaarheid.

bbq demostratie

Demo's en workshops

Zelf leren koken? Echt leren doe je door te zien en te proberen. KookNzo heeft meerdere workshops en demonstraties. Kijk snel op onze pagina met de workshops en demonstraties.

volg ons op facebook
volg ons op twitter
 
<